LinkedIn     Facebook     Twitter

Coachpraktijk

 
in het Noord-Hollands duinlandschap

Duurzaam arbeidsperspectief

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Uw bedrijf is er bij gebaat als uw medewerkers goed in hun vel zitten. Misschien heeft u het pakket secundaire arbeidsvoorwaarden er wel op ingericht, bijvoorbeeld met een abonnement op een sportschool naar keuze.

Toch kan het op een zeker moment gebeuren dat er bij één van uw medewerkers mentaal iets dwars zit. Misschien door privé omstandigheden, misschien door veranderingen in de werkomgeving of door onvervulde ambities.

Uit cijfers in de nieuwste Arbobalans, die TNO in opdracht van het ministerie van SZW maakt, blijkt dat vier op de tien werknemers in Nederland het gevoel hebben veel te moeten doen en erg snel te moeten werken. Ruim één op de acht werknemers heeft last van burn-outklachten. Werkdruk wordt door werknemers en werkgevers het meest genoemd als achterliggende oorzaak van ziekteverzuim door het werk.

werkstress infographic tno

Een kortlopende interventie in de vorm van wandelcoaching is een prima stap om erger te voorkomen.
 

Tarieven wandelcoaching (01/01/2018)

Na kennismaking, bied ik uw medewerker een basispakket aan met 3 wandelingen van 1 à 2 uur, of een uitgebreider pakket met 6 wandelingen.

Losse wandelingen kosten 120 euro, exclusief btw.
Op het pakket met 3 wandelingen krijgt u 10% korting en betaalt u 324 euro.
Op het pakket met 6 wandelingen krijgt u 15% euro korting
en betaalt u 612 euro, exclusief btw.
 

Ten slotte...

Ik neem graag uw opdracht aan en zal deze met volledige inzet uitvoeren. Daarbij respecteer ik de privacy van uw werknemer en ik zal u derhalve geen inhoudelijke terugkoppeling geven van hetgeen er onderweg besproken is. Ook zal ik niet treden in de verantwoordelijkheid van uw medewerker ten aanzien van de afspraken die hij hierover met u heeft gemaakt.

 

Mental coaching

Wandelcoaching is mental coaching in de buitenlucht, in de natuur, tijdens een wandeling. Het is geen therapeutische behandeling.

Wandelcoaching richt zich op de ondersteuning van mensen bij hun eigen gedachtenvorming en keuzeproces. het kan helpen de eigen beeldvorming meer diepte te geven, 'meereizende bezwaren' weg te nemen en (nieuwe) uitdagingen aan te gaan. Het is een krachtig middel om de zelfreflectie te vergroten en richting te geven.

Aanbod

Samen met de coaches van Wandelcoach Kennemerland bied ik workshops-op-maat aan voor een eerste kennismaking met onze dienstverlening. Het betreft een groepsactiviteit van een kleine twee uur die bijvoorbeeld ook goed te combineren valt met een afdelingsuitje of iets dergelijks.

Voor deelnemers die baat denken te hebben bij wandelcoaching past een individueel vervolgtraject van drie of vier wandelingen bij een van de coaches naar keuze.

Voor een vervolgtraject op basis van een kennismakingsworkshop, bieden wij 10% korting.