LinkedIn     Facebook     Twitter

Coachpraktijk
in het Noord-Hollands duinlandschap

Oase

 

Contact

Ik woon in Heemstede en werk in Kennemerland (Haarlem en omstreken). Voel je je comfortabel bij wat je op deze site gevonden hebt, herken je het of heb ik je nieuwsgierig kunnen maken, aarzel dan niet en neem contact met mij op. Stuur mij een e-mail voor het eerste contact en om gegevens uit te wisselen: wandelcoaching@trans-3.nl
 

Tarieven

Je kunt bij mij terecht voor één wandeling. Dat levert gegarandeerd een goed gesprek op! Een coachtraject bestaat veelal uit (slechts) drie wandelingen. Maar vind je het fijn om vaker te wandelen of na een tijdje de boel nog eens op te frissen, dan ben je natuurlijk ook welkom. Ik bied kwantumkortingen van 10% op pakketten van drie wandelingen en 15% op pakketten van zes wandelingen.

De kosten per wandeling van ruim 1½ uur: 120 euro, exclusief btw. Werknemers kunnen wandelcoaching soms van hun werkgever krijgen. Met name vanuit het budget voor opleiding en training zijn er vaak mogelijkheden voor het volgen van een coachtraject.

Speciaal voor ZZP'ers hanteert Trans-3.nl een gereduceerd tarief: 75 euro, exclusief btw.

Voor particulieren hanteert Trans-3.nl afgeronde bedragen inclusief btw. Eén wandeling kost dan: 75 euro, een pakket van drie wandelingen: 210 euro. En het pakket van zes wandelingen 400 euro.

De prijzen zijn inclusief toegang tot de Amsterdamse Waterleidingduinen. Eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening.
 

Mail mij

  

Wandelcoaching bij Trans-3.nl

Trans-3.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 34274338 (CEM Productions Unlimited).

Het postadres van Trans-3.nl is: Franz Leharlaan 42, 2102 GR te Heemstede.

De bedrijfsrekening van Trans-3.nl bij de ASN-bank is: NL58 ASNB 0707 5272 36

De algemene voorwaarden van Trans-3.nl zijn gedeponeerd en opvraagbaar bij www.voorwaarden.net
 

Privacy

Trans-3.nl verzamelt geen persoonlijke gegevens met uitzondering van de benodigde NAW-gegevens ten behoeve van de financiële en fiscale administratie.  Communicatie via e-mail of telefoon vindt plaats op initiatief en met instemming van de klant.