LinkedIn     Facebook     Twitter

Coachpraktijk
in het Noord-Hollands duinlandschap

Oase

 

Over jou

Jij bent op zoek naar een klankbord, iemand die een eindje met je mee wil lopen en mee wil denken. Je weet al dat er iets staat te veranderen, maar de vraag is: hou jij de regie of overkomt het je ? Moet je nu wel of niet iets doen ?  En wat dan ?
 

Meereizende bezwaren

Natuurlijk weet jij zelf het beste wat je moet doen. Althans, als je weet wat je wilt en als je daar een goed gevoel bij hebt. Toch schuif je de beslissingen misschien voor je uit. Of laat je je het zicht ontnemen op volgende stappen door gebeurtenissen in je omgeving. En dan zijn er altijd nog die kleine zekerheden die eigenlijk geen zekerheden zijn, maar wel altijd je plannen in de weg staan: 'meereizende bezwaren'.
 

Plan-do-check-act

Ik geloof niet dat je zondermeer een managementtool als plan-do-check-act op je eigen leven kunt toepassen om keuzes te maken. Ik denk wel dat de wijze waarop je zelf spreekt over mogelijkheden, wetten en bezwaren, van grote invloed is op de kansen die je voor jezelf creëert. Met name is het de kunst om doodlopende formuleringen op te sporen en open te breken. Dat kan door ze op te pakken en tegen het licht te houden, door ze van verschillende kanten te bekijken, in de lucht te gooien en door ze opnieuw te laten landen.
 

Wie gingen jou voor ?

Een systeemarchitect: "Best spannend om allerlei persoonlijke dingen met een buitenstaander te delen. Met Marten ging dat eigenlijk heel makkelijk, al vanaf de eerste wandeling. Bij alle wandelingen vloog de tijd sowieso voorbij. Het waren interessante en leuke gesprekken waarin Marten mij leerde om anders tegen zaken aan te kijken en verbanden liet zien die ikzelf nog niet bewust was. En dat in combinatie met ontspannen wandelen in onze mooie duingebieden. Elke keer thuiskomen met een opgeklaard hoofd en nieuwe energie. Heerlijk!"  

Een lifecoach in opleiding:  "Ik heb Marten benaderd om mij te begeleiden bij mijn opleiding tot lifecoach. Ik heb gekozen voor wandelcoaching omdat mijn voorkeur als toekomstig lifecoach ook uit gaat naar wandelcoaching. Ik heb dan ook met kritisch oog mijn 4 leersessies gedaan bij Marten. Enerzijds voor mijn eigen ontwikkeling, anderzijds dus om een kijkje te nemen in de keuken van een wandelcoach. Ik ben Marten zeer dankbaar voor zijn vertrouwen en openheid. Eenmaal aan de wandel voelde ik me al snel op mijn gemak. Ik heb genoten van de rust, het gemak en de doortastendheid van Marten. Ik heb geen kritiek, louter lof voor zijn aanpak. Ik heb er geleerd en heb vertrouwen in mijn toekomst als lifecoach.."  

Een managementadviseur: "Ik heb Marten leren kennen als een integer en betrokken persoon, die professionaliteit combineert met een persoonlijke benadering en zo in staat is om je inzichten te geven waar je direct mee aan de slag kunt. Een ander groot voordeel van zijn aanpak vind ik dat de gesprekken op prettige, ongedwongen wijze plaatsvinden. Buiten, al wandelend wordt creativiteit in gang gezet en kun je letterlijk het hoofd leeg maken. Een aanrader deze wandelcoach!"  

Een assistant-to-the-manager op zoek naar nieuwe loopbaanmogelijkheden: "Marten is gedreven, integer en betrokken en je voelt je uitgenodigd om je verhaal te vertellen. Hij loopt samen met je op, loopt letterlijk naast je en geeft je ruimte waar dat nodig is en gaat je voor waar dat prettig is. In het gesprek gaat hij een slag dieper dan je misschien van plan was. Zo krijgt het verhaal dat je vertelt een andere context."