LinkedIn     Facebook     Twitter

Coachpraktijk
in het Noord-Hollands duinlandschap

Oase

 

Over jou

Jij bent op zoek naar een klankbord, iemand die een eindje met je mee wil lopen en die bereid is om naar je hele verhaal te luisteren.
 

Jij weet zelf het beste wat jij moet doen. Toch schuif je beslissingen voor je uit. En dan zijn er nog die kleine zekerheden die eigenlijk geen zekerheden zijn, maar die wel altijd je plannen in de weg staan: 'meereizende bezwaren'.
 

Ik geloof niet in een managementtool als plan-do-check-act om op je eigen leven toe te passen. Ik denk wel dat de wijze waarop je zelf spreekt over mogelijkheden en bezwaren, van grote invloed is op de kansen die je voor jezelf creëert.
 

Mail mij
Wie gingen jou voor?

Een systeemarchitect: "Best spannend om allerlei persoonlijke dingen met een buitenstaander te delen. Met Marten ging dat eigenlijk heel makkelijk, al vanaf de eerste wandeling. Bij alle wandelingen vloog de tijd sowieso voorbij. Het waren interessante en leuke gesprekken waarin Marten mij leerde om anders tegen zaken aan te kijken en verbanden liet zien die ikzelf nog niet bewust was. En dat in combinatie met ontspannen wandelen in onze mooie duingebieden. Elke keer thuiskomen met een opgeklaard hoofd en nieuwe energie. Heerlijk!"  
 

Een lifecoach in opleiding:  "Ik heb Marten benaderd om mij te begeleiden bij mijn opleiding tot lifecoach. Ik heb gekozen voor wandelcoaching omdat mijn voorkeur als toekomstig lifecoach ook uit gaat naar wandelcoaching. Ik heb dan ook met kritisch oog mijn 4 leersessies gedaan bij Marten. Enerzijds voor mijn eigen ontwikkeling, anderzijds dus om een kijkje te nemen in de keuken van een wandelcoach. Ik ben Marten zeer dankbaar voor zijn vertrouwen en openheid. Eenmaal aan de wandel voelde ik me al snel op mijn gemak. Ik heb genoten van de rust, het gemak en de doortastendheid van Marten. Ik heb geen kritiek, louter lof voor zijn aanpak. Ik heb er geleerd en heb vertrouwen in mijn toekomst als lifecoach.."  
 

Een managementadviseur: "Ik heb Marten leren kennen als een integer en betrokken persoon, die professionaliteit combineert met een persoonlijke benadering en zo in staat is om je inzichten te geven waar je direct mee aan de slag kunt. Een ander groot voordeel van zijn aanpak vind ik dat de gesprekken op prettige, ongedwongen wijze plaatsvinden. Buiten, al wandelend wordt creativiteit in gang gezet en kun je letterlijk het hoofd leeg maken. Een aanrader deze wandelcoach!"