LinkedIn     Facebook     Twitter

Coachpraktijk
in het Noord-Hollands duinlandschap

Marten Janse

 

 Mooi Mens fotografie
Over mij

Mijn naam is Marten Janse. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik woon en werk in Haarlem en omgeving. Sinds 2007 werk ik zelfstandig.
 

Taalgebruik & psychologie

In 1988 ben ik afgestudeerd aan de Vrije Universiteit op taalgebruik. Ik ben bekend met psychologie en begeleidingskunde en met coaching van individuen en groepen.
 

Narratieve Psychologie is de specialisatie waarmee ik mij het meest verwant voel: het leven als een herhaaldelijke interpretatie van ervaringen en voortdurende onderhandeling met je omgeving over de betekenis van dat wat je doet en dat wat jou overkomt.
 

Psychologie van de levenskunst richt zich op acceptatie van problemen in het leven. Een goed leven is niet een leven waarin je permanent gelukkig bent, maar een leven waarin je zin kunt geven en de balans vindt tussen negatieve en positieve ervaringen.
 

Loopbaan

De rode draad in mijn werkervaring is: -maatschappelijke- verandering. Ik heb geleerd dat veranderingen alleen tot stand komen als betrokken partijen elkaars taal leren spreken. Wandelcoaching is op een natuurlijke manier ontstaan uit de één-op-één contacten met mensen in mijn omgeving, letterlijk: als je schouder aan schouder samen op weg gaat... Het verhaal in jouw taal.
 

Mail mij
 
Wandelcoach Kennemerland

Wandelcoach Kennemerland

Wandelcoach Kennemerland is -sinds begin 2016- een samenwerking van coachpraktijken in de regio. Door samen te werken kunnen wij een breder aanbod presenteren en ondeling leren van elkaars deslundigheid. Kijk op onze gezamenlijk website Wandelcoach Kennemerland voor meer informatie.
 

Bewust Haarlem

Bewust Haarlem

Ik ben aangesloten bij Bewust Haarlem, platform voor ondernemers die zich inzetten voor duurzaam, gezond en plezierig (samen)leven. Samen staan zij voor heel veel mooie, leuke en hartrakende initiatieven, waardoor de beweging naar bewuster leven in een stroomversnelling kan komen.
 

Beter in het groen

Beter in het groen

Mijn Coachpraktijk in het Noord-Hollands duingebied is ook te vinden op de website van Beter in het Groen. Bijvoorbeeld door 'Zandvoort' als zoekterm in te voeren. 

 
Tien gedachten

In de loop der tijd heb ik een aantal inzichten opgedaan die medebepalend zijn voor mijn wijze van coaching. Deze tien gedachten zijn terug te lezen op mijn blog. Lees je liever de pdf, dan kun je die hier downloaden.

  

Twitter